Vancamp krijgt eerste basisplek en wint voor het eerst met Beerschot Wilrijk: "Vrijdag met het mes tussen de tanden"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Geel
| 0 reacties

Basispion Jorn Vancamp zag dat het voetballend niet goed was tegen Geel

Vancamp krijgt eerste basisplek en wint voor het eerst met Beerschot Wilrijk: "Vrijdag met het mes tussen de tanden"
Foto: © SC

Hoogstaand was het allemaal niet, maar de kwalificatie van Beerschot Wilrijk voor de volgende ronde is wel een feit. Jorn Vancamp mocht voor het eerst starten en analyseerde.

"Ik ben blij dat ik vandaag een basisplaats heb gekregen," vertelde Vancamp na afloop. "Die heb ik vorige week misschien afgedwongen. Kwalitatief was het misschien iets minder, maar als team hebben we volwassen gespeeld en ons geplaatst voor de volgende ronde. We hebben OHL en Westerlo gezien en dat mocht vandaag absoluut niet gebeuren."

'Met mes tussen de tanden tegen Union'

"Tegen de OHL was de match meer open. Vandaag moesten we zelf meer komen, maar na die 0-2 was het boeken toe bij Geel. Het was voetballend iets minder, maar het is toch de eerste overwinning van het seizoen. Ook voor de supporters is dat belangrijk. Nu vrijdag is het met het mes tussen de tanden tegen Union, al kunnen we met vertrouwen toeleven naar die match."

Voor Vancamp was het zijn eerste basisplek bij de 'Mannekes'. "Of dit een verrassing was? In de loop van de week wist ik al dat ik misschien zou spelen door de mogelijke schorsing van Brogno", aldus Vancamp. "Dit was een mooie beloning na vorige week. 80 minuten meedoen is leuk, al heb ik het team vooral in balverlies geholpen. In balbezit was het veel minder, daar kan ik nog aan werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties