Reactie Architect Vanaken gidst Club Brugge over Anderlecht naar de leiderspositie: "Het hadden ook vier goals kunnen zijn"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 38 reacties
Architect Vanaken gidst Club Brugge over Anderlecht naar de leiderspositie: "Het hadden ook vier goals kunnen zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dé topper winnen met 2-1 en een voet hebben in beide doelpunten, daarvoor verdient Hans Vanaken de trofee voor Man van de Match. In de mixed zone was het dan ook drummen om hem aan het woord te horen.

"Het was een heel open topper, zeker in de tweede helft kon het beide kanten op", verklaarde de architect van Club Brugge achteraf. "Maar uiteindelijk winnen wij hier zeker verdiend."

"We hadden meer grote mogelijkheden en eigenlijk hadden we gerust een keer of vier kunnen scoren. Alleen maakten we soms op het laatste moment de verkeerde keuze of speelden we het net niet goed uit", lichtte hij toch een werkpuntje uit.

Dit doet enorm deugd

Uiteindelijk maakte Vanaken - nadat hij al goed was voor de assist aan Dennis - zelf de winning goal. "Die goal doet natuurlijk deugd. Voor mij, voor de ploeg, voor de supporters, voor onze thuisreputatie." Club Brugge springt bij deze over Anderlecht naar de eerste plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties