Dejaegere dan toch nog eens in de basis: "Ik heb te weinig kansen gekregen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties

Brecht Dejaegere mocht door de schorsing van Odjidja eindelijk nog eens starten

Dejaegere dan toch nog eens in de basis: "Ik heb te weinig kansen gekregen"
Foto: © photonews

Na de, toch wel blamerende, invalbeurt van amper vijf minuten tegen Bordeaux, kon Brecht Dejaegere zich zondagavond opnieuw tonen in de basis bij AA Gent.

"Het doet deugd", gaf de middenvelder toe. "Het is altijd leuker om aan de wedstrijd te beginnen uiteraard." De bank is al enkele jaren onbekend terrein voor Dejaegere. "Ik wil geen genoegen nemen met een invallersrol. Die vijf minuten tegen Bordeaux? Ik ging ook niet zeggen: 'breng maar een andere in.' Je moet professioneel blijven, ook al is dat niet altijd makkelijk."

"Ik hoopte al sneller te spelen. Moest Vadis zich tegen Waasland-Beveren goed gevoeld hebben, ging ik ook niet gespeeld hebben. Dat is de keuze van de trainer, soms ben ik daarmee akkoord, soms niet. Ik heb al genoeg bewezen om nu pas die kans te krijgen. Maar het voelde goed. Zeker als je aan het einde dan nog wint."

Knop omgedraaid

Dat zag er lange tijd niet goed uit. "We beseften wel dat het beter moest. Toen we de bal hadden in de eerste helft was er veel te weinig beweging. Lokeren kon gewoon wachten en op de counter loeren. We probeerden het te forceren en in de tweede helft, na de tegengoal, was dat beter. We hebben de knop omgedraaid na dat doelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties