KV Mechelen-spelers geloven er opnieuw in: "Toch wel de winnaar van het weekend"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 10 reacties
KV Mechelen-spelers geloven er opnieuw in: "Toch wel de winnaar van het weekend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De opluchting was na de zuinige 1-0 zege tegen Tubeke duidelijk af te lezen van het gezicht van de KV Mechelen-spelers. Voor Nikola Storm en Jules Van Cleemput waren de drie punten het belangrijkste.

De opluchting was groot bij de Malinwa-spelers. "Dit doet zeker en vast deugd", vertelde Storm na de wedstrijd. "Het was nodig dat we de drie punten pakten. Onze start was goed, maar daarna kenden we een minder momentje. De goal voor de rust gaf ons een boost. Na de rust kregen we nog enkele kansen om de score te verdubbelen. Dat is niet gelukt, maar die drie punten zijn het belangrijkste."

"Het is belangrijk om al je thuismatchen te winnen", zei Van Cleemput, die het vertrouwen kreeg op de rechtsachter. "Tegen Lommel liep het fout, maar vandaag hebben we het goed gedaan. De winst was vandaag het belangrijkste. De trainer had twee of drie dagen geleden al gezegd dat hij eraan dacht om met mij te spelen. Ik ben toch niet te veel in de problemen gekomen", lachte Van Cleemput. 

'Geloof en ambitie'

Na de 2 op 9 was de druk erg groot. "We moesten vandaag winnen. Anders konden we de eerste periode vergeten. Het geloof en de ambitie zijn er. Dit moet gewoon nog lukken", vervolgde de rechtsback. 

"Er was misschien wat nervositeit. Maar dat is normaal door al die druk", aldus Storm. " We hebben nu 5 punten, dus alles is nog mogelijk. We zijn toch wel de winnaar van het weekend. Volgende week moeten we ook de 3 punten pakken en minstens 4 op 6, maar liefst 6 op 6 pakken in de komende 2 uitmatchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties