Beerschot Wilrijk verwent de fans voor absolute kraker

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Beerschot Wilrijk verwent de fans voor absolute kraker
Foto: Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kon de eerste zege van het seizoen intussen grijpen en maakt zich niet alleen op voor de verplaatsing naar Roeselare, maar ook de thuismatch tegen KV Mechelen zit al in de achterhoofden.

De partij wordt er één tussen de twee teams in 1B met de grootste achterban en daar willen de Kielse Ratten op inspelen. "KFCO Beerschot Wilrijk wil er samen met z'n fans een groot feest van maken en biedt in het stadion een happy hour aan. Van 19 uur tot 20 uur pils en frisdranken aan halve prijs!"

Een aankondiging als deze kan tellen, zeker op de Internationale dag van de Liefhebbers van Bier. "Uitzonderlijk gaan de poorten die avond 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open. Onze supporters kunnen binnen vanaf 19 uur en worden meteen getrakteerd op een happy hour."

Muziek en ambiance

"Van 19 uur tot 20 uur worden pils en frisdranken aan halve prijs aangeboden. Dit geldt voor alle buitentogen voor de thuissupporters, Bar Grisar (T1) en het Themacafe. Aan de food corner van T3 zal een DJ voor extra ambiance zorgen. Die muziek zal ook weerklinken in T4."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties