Analyse Het probleem van KV Mechelen: de ervaring geeft (nog?) niet thuis

Het probleem van KV Mechelen: de ervaring geeft (nog?) niet thuis
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen gaat voor de tweede zege van het seizoen op het veld van Union. Verleden week konden ze hun eerste driepunter van het seizoen laten noteren. Maar om helemaal bij te geraken moeten de ervaren mannen nu ook opstaan.

Het grote probleem van KV Mechelen: ze investeerden heel veel in ervaring, maar die ervaring geeft momenteel nog niet thuis. Nicola Storm, de na Verrips jeugdigste speler op het veld, maakt het meeste indruk. 

Swinkels, Castro, Kaya, De Camargo... allemaal rijpe dertigers, maar tot nu toe trekken zij de kar niet. Storm is de man die probeert met zijn acties schwung in het spel te krijgen, maar de rest - buiten Swinkels en die zit ook nog niet op niveau - lijkt nog niet gewend aan 1B-voetbal. $

Het spel is nog niet goed

Het gaat er harder aan toe, de ploegen concentreren zich op een strikte mandekking en dat zijn jongens als de creatieve Kaya niet gewend. Ondanks de eerste zege van het seizoen blijft de problematiek immers dezelfde: het spel is niet goed. 

Wouter Vrancken heeft al meerdere malen herhaald dat hij initiatief wil zien. En dan kijkt hij naar zijn routiniers, al zal hij ze publiekelijk niet aan de schandpaal nagelen. De nieuwe trainer van Malinwa wil meer zien van die mannen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties