Ook OHL botst op promovendus Lommel: "Houden hier een gemengd gevoel aan over"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lommel
| 0 reacties
Ook OHL botst op promovendus Lommel: "Houden hier een gemengd gevoel aan over"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven kon voor de vijfde keer dit seizoen niet overtuigen in 1B. De zesde keer indien je de pijnlijke bekeruitschakeling tegen Dessel erbij rekent. Op het veld van leider Lommel mochten de Leuvenaars tevreden zijn met een punt.

Na twee keer puntenverlies op rij wilde OHL de volle buit pakken in het Souvereinstadion. "Met onze ambitie hadden we de drie punten nodig", vertelt rechtsachter Dimitri Daeseleire. "We kwamen naar hier om te winnen, maar we hadden de drie punten niet echt verdiend. Lommel heeft en zeker vast niet slecht gespeeld en had vaak het betere van het spel, dus we houden hier een gemengd gevoel aan over."

Zege nodig

Volgende week wacht de lastige verplaatsing naar Tubeke. "We hebben die zege broodnodig. De druk zal alleen maar groter worden als je niet wint. Andere ploegen hebben dat ook voor, maar daar moeten we niet te veel naar kijken. We ondergaan het spel nog iets te veel. Onze voetballende prestatie kan zeker beter, een hele match dominant zijn lukt nog niet", beseft de ex-speler van Antwerp. 

Coach Nigel Pearson voerde liefst acht wijzigingen door. Heeft hij zich eens kwaad gemaakt afgelopen week? "De coach zoekt met ons naar het ideale systeem met jongens die de druk aankunnen. Door je kwaad te maken en te roepen ga je geen topmatch spelen. Die zege moet er gewoon komen. Het is nu al drie matchen niet gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties