Thomas Azevedo blijft met zuur gevoel achter na punt tegen ex-club: "Maar voor het seizoen getekend voor 9 punten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lommel
| 0 reacties
Thomas Azevedo blijft met zuur gevoel achter na punt tegen ex-club: "Maar voor het seizoen getekend voor 9 punten"
Foto: © photonews

Promovendus Lommel SK blijft sterk acteren in 1B. Voor de vijfde keer op rij werd er niet verloren. Tegen OHL zat er zelfs meer in dan een 1-1 gelijkspel. Dat beseft ook Thomas Azevedo, nog niet zo lang geleden bij de Vlaams-Brabanders aan de slag.

"Ik houd toch wel een zuur gevoel over aan deze match", vertelde de vinnige winger na de wedstrijd. "We hadden net als vorige week de beste kansen. Het is spijtig dat we die drie punten dan niet thuishouden. We zaten meteen goed in de match, maar dan was het balen dat we 0-1 achterkwamen. We zijn echter blijven voetballen en pakten een punt. Al zat er toch wel meer in."

Twee zeges en drie draws. Niemand die zo'n start verwacht had van Lommel. "Voor het seizoen hadden we voor 9 punten getekend", vervolgde Azevedo. "Als je de matchen bekijkt, dan hadden het er meer kunnen zijn. Nu is het gewoon zaak om progressie te blijven maken. Of we onze ambitie bijstellen? De ambitie blijft het behoud. We moeten nuchter blijven."

'Speciaal gevoel'

Een match tegen OHL blijft voor Azevedo speciaal. "Natuurlijk, ik ken hier veel mensen omdat ik hier toch 7 jaar heb gevoetbald. Dat geeft een speciaal gevoel, al is het spijtig dat we niet konden winnen", aldus Azevedo, wiens naam tijdens de match gescandeerd werd door de OHL-fans. "Ik heb het zelf niet gehoord, maar dat is erg mooi. Ik lag altijd goed bij de Leuvense supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties