Reactie Heeft Beerschot Wilrijk eindelijk zijn spits beet? "Je weet niet altijd wat hij gaat doen, maar hij heeft enorm veel potentieel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Heeft Beerschot Wilrijk eindelijk zijn spits beet? "Je weet niet altijd wat hij gaat doen, maar hij heeft enorm veel potentieel"
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk kocht de laatste jaren al enorm veel spitsen, maar woensdag maakte Noubissi écht wel indruk. Ook invaller Hoffer was belangrijk met een goal. Hebben de Ratten nu hun spits eindelijk gevonden?

Marius Noubissi was overal, werkte hard én scoorde een fenomenaal doelpunt op bezoek bij Cercle Brugge. Soms nog een beetje een ongeleid projectiel, maar Mo Messoudi ziet het wel loslopen. "Je weet nooit wat je ervan kan verwachten, maar hij zit goed mee in de pressing."

"Hij luistert ook erg goed en maakte een doelpunt zoals tegen Roeselare. Ook daar schoot hij uit het niets die bal binnen. Alleen moet hij in de laatste fase nog iets meer het overzicht houden. Dan zou het helemaal een topper zijn, maar het is een jongen met enorm veel potentieel."

De echte spits voor de rest van het seizoen?

Ook Hoffer scoorde punten met zijn winnend doelpunt aan het einde, maar als Vreven doorgaat met het systeem met één spits, lijkt Noubissi een goeie kanshebber. Lees hier nogmaals over de koopwoede van Beerschot Wilrijk van de laatste jaren als het op spitsen aankomt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties