"Absolute patron op het veld": Roberto Martinez denkt aan drie 'nieuwkomers', één van hen moet er absoluut bij zijn

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
"Absolute patron op het veld": Roberto Martinez denkt aan drie 'nieuwkomers', één van hen moet er absoluut bij zijn
Foto: © photonews

Met Jan Vertonghen en Moussa Dembélé zijn er volgens hun coach nog twee Rode Duivels buiten strijd voor de duels tegen Zwitserland en Nederland. Rest de vraag: wie kan Roberto Martinez nog gaan oproepen?

Met Trossard, Vanaken, Verstraete en Castagne werd een maand geleden een nieuw blikje Rode Duivels open getrokken en geen van hen heeft sindsdien een verminderde vormcurve. Integendeel: de selectie heeft hen ogenschijnlijk nog wat extra vleugels gegeven.

Zij mogen dus opnieuw verwacht worden in de selectie, waar met De Bruyne, Januzaj, Jordan Lukaku en nu ook Vertonghen en Dembélé toch heel wat spelers onbeschikbaar zijn. Zeker achterin is de spoeling dun. Volgens Het Laatste Nieuws mogen Jason Denayer en/of Christian Kabasele daarom op een selectie hopen.

De eerste was gisteren nog een patron op het veld voor Lyon, de tweede is erg goed aan het seizoen begonnen bij Watford. Verder wordt ook Dennis Praet eens te meer bij de kanshebbers gerekend voor een selectie. Normaliter had hij er in september al bij kunnen zijn, maar toen was hij licht geblesseerd en moest hij afhaken.

Wie zou u oproepen van deze mensen? Je mag meerdere spelers aanduiden

42%
63%
64%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties