Reactie Danjuma toonde zich met wereldgoal aan Europa: "De normaalste zaak van de wereld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Madrid
| 2 reacties
Danjuma toonde zich met wereldgoal aan Europa: "De normaalste zaak van de wereld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging met 3-1 de boot in bij Atlético, maar mocht trots zijn op de manier waarop Danjuma die ene Brugse goal tegen de netten knalde. Het was een echt pareltje.

"Blij met de goal? Uiteraard wel, al hoop je dat je door dat doelpunt ook met een resultaat naar huis kan gaan. Bij 1-1 aan de rust zat het erin. Dat we hier dan met 3-1 verliezen, is dan ook jammer", aldus Danjuma in een eerste reactie na de wedstrijd.

"Bij 1-1 is het gevoel natuurlijk onbeschrijflijk, zeker als je zag hoeveel fans van Club Brugge hier aanwezig waren. Ik heb een beetje hetzelfde gevoel als tegen Dortmund. De nederlaag overheerst, ik vond dat we die tweede en derde tegengoal niet echt verdienden. We hadden hier niet met lege handen moeten vertrekken."

Ik wil net zo graag scoren tegen Deinze als tegen Atlético 

-Danjuma

Hij beschrijft zijn fabelachtige doelpunt stap voor stap. "De bal kwam mooi voor mijn voet, ik kon hem aannemen en als ik aan die kant van het strafschopgebied sta, weet ik uiteraard waar ik hem moet plaatsen, in de verste hoek."

Dat hij net in de Champions League zo'n pareltje afleverde, maakt voor hem op zich niet zoveel uit. "Ik wil net zo graag scoren tegen Deinze als tegen Atlético. Als ik in mijn tuin zo'n doelpunt maak, sta ik ook te springen, hoor. Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat ik op dit podium kon spelen én mijn kwaliteiten zou kunnen tonen. Dus dit is de normaalste zaak van de wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties