"In deze situatie is veel zwijgen het beste": Spelers nemen het op voor Francky Dury na 0 op 21 met Zulte Waregem, oefenmeester reageert
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 2 reacties
"In deze situatie is veel zwijgen het beste": Spelers nemen het op voor Francky Dury na 0 op 21 met Zulte Waregem, oefenmeester reageert
Foto: © photonews

0 op 21. Wat valt er dan nog te zeggen? Zulte Waregem zit meer dan in de hoek waar de klappen vallen. "Oplossingen heb ik nog niet gelezen", aldus Francky Dury. Staat hij eens te meer onder druk?

"We hebben eens een momentum nodig om een goed gevoel over te houden aan een of andere wedstrijd. Ik weet waar we staan, we zitten nu eenmaal in de situatie waarin we zitten. We werken hard, maar we verliezen mogelijkheden", aldus Francky Dury.

"Ik heb altijd het principe: als het niet draait, moet je hard werken en veel zwijgen en je team overtuigen dat het momentum er ooit zal komen. En daar ben ik nog steeds van overtuigd", was de coach van Essevee duidelijk. Hij gaf ook toe dat er met de Raad van Bestuur werd gesproken afgelopen week.

Spelers achter de coach

De spelers staan ook nog duidelijk achter hun coach. "Hij zoekt en hij zoekt naar oplossingen, maar heeft er nog geen gevonden momenteel", beseft Thomas Buffel. "Maar het is een echte vakman, dus het is aan ons om te blijven werken en te zoeken."

Ook Theo Bongonda nam het op voor zijn oefenmeester: "Toen we tweede en vierde werden en Europees speelden, was dat ook met hem en toen was hij de beste coach ter wereld volgens sommigen. Dat kan dan nu toch niet plots helemaal anders zijn?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties