Prijkt Veranda Willems volgend seizoen op het tenue van Anderlecht? "Het kan nog alle kanten uit"
Redactie
| 26 reacties

Wordt Veranda Willems een grote sponsor bij Anderlecht of blijven ze bij KV Oostende?

Prijkt Veranda Willems volgend seizoen op het tenue van Anderlecht? "Het kan nog alle kanten uit"
Foto: © photonews

Volgens sommige bronnen zou het al beslist zijn, maar het is nog niet zeker of Veranda Willems volgend seizoen nog hoofdsponsor is bij KV Oostende. Het contract loopt af en sterke man Luc Willems is tegenwoordig meer te zien op Anderlecht dan op Oostende.

Bij KVO hebben ze er nog een goed oog in. "We zitten weldra samen om een verlenging te bespreken", zegt KVO-directeur Patrick Orlans in Het Nieuwsblad. "De intentie om door te gaan, is er zeker. Dat Luc Willems vaker naast Marc Coucke zit op Anderlecht dan op de KVO-tribune? Tja, ik kan niemand verplichten om voor onze wedstrijd te kiezen, hé. Luc Willems heeft ook al jaren seats op Anderlecht."

Sommigen lijken zeker te zijn dat Veranda Willems volgend seizoen op de truitjes of het broekje van paars-wit prijkt. Willems heeft ook al 30 seats bij Anderlecht. "Anderlecht is centraal gelegen en ideaal om klanten uit te nodigen", legt hij uit. "Maar dat betekent niet dat ik KVO straks in de steek laat."

"We zijn al jaren een kleine sponsor op Anderlecht en de hoofdsponsor op KV Oostende. De twee kunnen perfect naast elkaar blijven bestaan. We zien wel hoe de onderhandelingen met Oostende uitdraaien. Het kan nog alle kanten uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties