Reactie Leko maakt halverwege de balans op: "Getoond dat de kleine Belgen ook kunnen voetballen, maar 1 op 9 is niet genoeg"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 8 reacties
Leko maakt halverwege de balans op: "Getoond dat de kleine Belgen ook kunnen voetballen, maar 1 op 9 is niet genoeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Ontgoocheld over het resultaat, tevreden over ons spel", sprak Ivan Leko woensdagavond over de match tegen Monaco. Het was al de derde keer op drie CL-matchen, maar de harde realiteit is een 1 op 9. Gaat Club Brugge het toch nog halen?

"De Champions League is de beste competitie van Europa. Elke keer spelen we tegen ploegen met veel individuele klasse en toch hebben we al drie keer kunnen tonen dat de kleine Belgen ook kunnen kunnen voetballen", klonk een strijdvaardige Ivan Leko. "Alleen jammer dat we nog niet meer punten konden pakken. Op basis van wat we getoond hebben is 1 op 9 niet genoeg."

Eén punt is nog iets anders dan nul punten

– Ivan Leko

Het is duidelijk geworden dat Monaco dé te kloppen ploeg is om Europees te overwinteren. "Monaco kwam naar hier met het plan om op de omschakeling te spelen. Henry past zijn systeem aan óns aan. Dat wil toch wel wat zeggen over ons voetbal", legde de trainer uit. Maar hoe moet het nu verder?

"Monaco is nu favoriet. Het is de derde beste ploeg in onze groep, maar voetbal wordt niet gespeeld op papier. We zullen daar wel minstens een punt nodig hebben om in de strijd te blijven", aldus Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties