Binnengehaald als grote naam bij KV Mechelen, maar meer op de bank dan hem lief is: "Ze mogen geen zaken verwachten die ik niet kan"

Binnengehaald als grote naam bij KV Mechelen, maar meer op de bank dan hem lief is: "Ze mogen geen zaken verwachten die ik niet kan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo krijgt misschien wel meer speelkansen nu William Togui een tijdje out is. Binnengehaald als één van de grote namen, kon de grote spits zich nog niet doorzetten bij Malinwa.

De Camargo werd aangetrokken als eerste spits, maar... "De laatste maand zat ik aan de bank ­gekluisterd. Mijn laatste ­basisplaats dateert van het bekerduel met Antwerp. We ­wonnen toen, maar ik verdween ­opnieuw uit de ploeg. Dat was een keuze van de trainer die ik moest respecteren. Of je daarmee akkoord bent of niet, dat is iets anders. Ik denk dat ik me elke keer als ik op het veld stond heb ­bewezen", zegt hij in GvA.

Met een naam als de zijne - ex-Rode Duivel ook - zijn de verwachtingen natuurlijk hoog. "Soms heb ik het gevoel dat voor mij de lat hoger ligt. De mensen moeten beseffen dat iedere voetballer zijn kwaliteiten heeft. Ook ik. Ik weet wat ik deze ploeg kan ­bijbrengen. Iedereen kent mijn kwaliteiten: oorlog maken in de box, doelpunten maken, kaatsen, koppen... Maar men mag van mij geen zaken verwachten die ik niet kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties