Zou Henry zijn eerste job als T1 nog leuk vinden? "Ik had die goals van Vanaken ook nog gescoord"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Thierry Henry zag zijn ploeg na de 0-1 weer alle vertrouwen verliezen

Zou Henry zijn eerste job als T1 nog leuk vinden? "Ik had die goals van Vanaken ook nog gescoord"
Foto: © photonews

Zou Thierry Henry zijn eerste job als hoofdtrainer nog altijd leuk vinden? In de competitie krijgt hij de trein niet op de rails en als zuur toetje kreeg hij in eigen stadion ook nog eens rammel van Club Brugge, voor het oog van heel Europa.

Eén van de jongens die hij als assistent van Martinez er als laatste bijnam, gaf hem dan nog de grootste klap. "Mja, als ik hier zelf nog had gespeeld, scoorde ik die goals ook wel. Bij die eerste staat Vanaken helemaal alleen en een penalty is voor iemand met zijn kwaliteiten een koud kunstje. Wat niks afdoet van zijn prestatie. Hij verdient absoluut zijn plaats bij de Duivels", klinkt het in HLN.

Monaco was de eerste tien minuten baas, maar kroop weer in zijn schulp na de 0-1. "Het is hemeltergend hoe wij de match in handen hebben, kansen creëren en toch halfweg de eerste helft 0-3 achter staan."

"Horvath redde alles, wij hadden pech dat bij de 0-1 die bal door de benen van onze verdediger ging. Dat is nu eenmaal onze realiteit: bij de minste tegenslag gaan de kopjes naar beneden. En dan verliezen we ook nog eens Glik na de rust. Als ik goed kan tellen, is dat onze twaalfde geblesseerde speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties