Promovendus Lommel kan met vertrouwen naar tweede periode: "Als iedereen 100% is, zie je dat we een sterke ploeg zijn"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lommel
| 1 reacties

Laurens Vermijl weet dat Lommel een sterke ploeg is als iedereen 100% is

Promovendus Lommel kan met vertrouwen naar tweede periode: "Als iedereen 100% is, zie je dat we een sterke ploeg zijn"
Foto: © photonews

Lommel ging vrijdagavond thuis onderuit tegen Beerschot Wilrijk, al zat er op basis van de tweede helft misschien iets meer in na een sterke tweede helft van de Limburgers. Doelpuntenmaker Laurens Vermijl analyseert.

Vermijl zelf gaf na de rust Lommel nog hoop. "We zijn sterk aan de wedstrijd gestart, maar rond de 10e minuut zakten we in", vertelde Vermijl na afloop. "We verloren de duels en de tweede bal. We liepen achter de feiten aan en wisten dat het dan een moeilijke eerste helft zou worden. Onze kopjes gingen omlaag na de eerste tegengoal en na die tweede treffer hebben we nog weinig gevoetbald."

De tweede helft was het tegenovergestelde van de eerste periode: veel druk en balbezit van de thuisploeg. "We kwamen met een andere instelling buiten en dan zag je dat het wel vlot ging", vervolgde de middenvelder. "Heel spijtig dat we die match niet kunnen winnen, maar als iedereen 100% is, zie je dat we een sterke ploeg zijn."

Stevig in de buik van het klassement

Lommel staat stevig in de middenmoot van 1B, maar Tubeke en OHL komen dankzij hun zeges iets dichter bij de buik van de reeks. "We kijken wel naar de stand, maar vooral ook naar onszelf", is de ex-speler van Genk duidelijk. "Tubeke staat op 10 punten, dus we hebben in de eerste periode gedaan wat we moesten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Lestienne! Naast! Live

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties