Chelsea en Liverpool verlengen contracten van key-players

Mathias Vranckx
| 0 reacties
Chelsea en Liverpool verlengen contracten van key-players

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

N'Golo Kanté voelt zich klaarblijkelijk goed in Londen. De Fransman werd vorig jaar onder meer verkozen tot Player of the Year in Engeland, en dat werpt nu ook zijn vruchten af.

De Fransman werd zoals iedereen weet enkele jaren geleden ontdekt bij Leicester City, meer bepaald bij het The Foxes die in 2016 kampioen van Engeland werden. Vanaf dan ging het alleen maar steil omhoog voor de middenvelder. Een transfer naar Chelsea, kampioen met The Blues, om als uiteindelijke kers op de taart de prijs van Player of the Year in de wacht te slepen. 

Wereldkampioen

Dan vergeten we eigenlijk nog de apotheose. Kanté werd afgelopen zomer nog wereldkampioen met die andere Blues, Les Bleus van Frankrijk. Dit alles nam hij met dezelfde nederige glimlach in ontvangst.

De 27-jarige Kanté is dolgelukkig met zijn contractverlenging. "Ik ben enorm blij dat ik langer bij Chelsea kan blijven, het zijn al twee mooie jaren geweest en ik hoop dat er nog veel mogen volgen", aldus de goedlachse Fransman. 

Twee jaar

Ook Sadio Mané blijft volgens Het Nieuwsblad langer op Anfield. De Senegalese goalgetter tekent naar verluidt voor twee jaar bij. Hij had nog een contract tot 2021. Mané werd in 2016 voor 40 miljoen euro naar het noordwesten van Engeland gehaald en scoort sindsdien aan de lopende band.

Trainer Jürgen Klopp heeft zijn slag thuis gehaald. "Ik ken geen enkele club die Mané op dit moment niet zou willen. Het feit dat hij bij ons wil blijven, zegt iets over de positie die wij nu innemen. Sadio beschikt als aanvallende speler over het totale pakket", aldus Klopp. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties