Reactie Vier VAR-tussenkomsten overheersen Gent-Antwerp: "Ik snap dat die van Antwerp het niet leuk vonden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 66 reacties
Vier VAR-tussenkomsten overheersen Gent-Antwerp: "Ik snap dat die van Antwerp het niet leuk vonden"
Foto: © photonews

AA Gent en Antwerp hielden elkaar in evenwicht in de Ghelamco Arena, maar het was vooral de VAR die alle aan dacht naar zich toe zoog.

Dejaegere zag AA Gent meteen scherp beginnen, dat was in de vorige wedstrijden wel anders. "Dat klopt, maar de coach heeft daar ook echt op gehamerd. Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we even verslapten na die afgekeurde goal (van Chakvetadze, nvdr.) en zo toch twee kansen zomaar weggaven."

"Het zou niet mogen dat je door die beslissing zo van je melk bent", voegde hij er nog aan toe. Op het middenveld liep het wel, zeker voor de rust. "Het liep goed, toen Vadis erin kwam zag je ook dat het iemand is die meteen wil voetballen en dat het wel klikt tussen mij en hem. Alleen moeten we in de laatste tien minuten nog meer de juiste beslissingen nemen."

Vier VAR-tussenkomsten is heel veel

Over beslissingen gesproken, de match lag vier keer stil door de VAR en dat zorgde voor wat ophef. "Dat is heel veel. Ook bij de strafschop stond ik er niet bij stil dat het penalty kon zijn, maar daar gaan wij natuurlijk niet over zeuren. Dat ze bij Antwerp een beetje kwaad zijn, snap ik wel. Maar als het buitenspel is, kan je daar niet over discussiëren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties