Club Brugge gaat met duidelijke ambities naar Dortmund: "Genieten? Absoluut niet"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Dortmund
| 0 reacties

Club Brugge gaat met duidelijke ambities naar Dortmund

Club Brugge gaat met duidelijke ambities naar Dortmund: "Genieten? Absoluut niet"

Club Brugge is de laatste tijd een raar beestje: eerst een historische 0-4 overwinning boeken in Monaco en vervolgens 0 op 6 pakken in de Belgische competitie. Al is er momenteel maar één zaak die echt telt: wat wordt het in Dortmund?

Leko stak zich niet weg in zijn voorbeschouwing. "De resultaten zijn inderdaad niet goed en we missen nu ook enkele spelers, waardoor de kwaliteit en de sterkte van ons systeem moeilijker uitkomt. Maar ik wil geen excuses. De voorbije vijf maanden waren uiteindelijk toch een positief verhaal voor Club Brugge", vond hij.

De voorbije vijf maanden waren een positief verhaal voor Club Brugge - Leko

Los van de wisselvallige resultaten in België, kon Club wel telkens overtuigen in Europa. "De Champions League is het allermooiste in de voetbalwereld. We hebben al vier sterke wedstrijden gespeeld, ook thuis tegen Dortmund. Hier kunnen we onze beste vorm terugvinden. Ik voel dat mijn ploeg er klaar voor is."

"Of we hier ook een beetje gaan genieten? Absoluut niet", repliceerde Leko. "Dat is voor na de wedstrijd. We zijn zeker niet gekomen om van de gelegenheid te genieten, wel om voor een resultaat te spelen tegen favoriet Dortmund. Wij kunnen voor een klein mirakel zorgen." (lees hier hoe Club Brugge dat kan doen)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties