Naam die circuleert ziet voorzitterschap bij KV Mechelen wel zitten: "Mochten ze het me vragen, zou ik het misschien wel leuk vinden"

Redactie
| 17 reacties
Naam die circuleert ziet voorzitterschap bij KV Mechelen wel zitten: "Mochten ze het me vragen, zou ik het misschien wel leuk vinden"

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Johan Timmermans trad eerder deze maand af als voorzitter van KV Mechelen. De advocaat legde zijn mandaat na vijftien jaar vrijwillig neer.

Een naam die al circuleert als mogelijke opvolger is Piet Den Boer. "Ik ving de speculaties ook al op", reageert de 60-jarige oud-aanvaller van Malinwa in Sport/Voetbalmagazine.

Sterke man Dieter Penninckx en het tijdelijke directiecomité (Hans van der Biesen, Luc Leemans en Bram Scheerlinck) nemen op dit moment het voorzitterschap waar. Den Boer zegt niet meteen 'nee' tegen een rol als ceremoniële preses.

"Het voorzitterschap is geen gemakkelijke functie. Mochten ze het me vragen, zou ik het misschien wel leuk vinden", gaat Den Boer verder. "Dieter is een heel aardige en bekwame gast, een warm mens en zakelijk sterk. Hij is een man wiens hart bij de club ligt, net als zijn zoon is hij een diehardsupporter."

"Maar ik ga niks bepalen voor een ander. Dieter is nu aan zet. Ik ben sowieso altijd heel nieuwsgierig geweest naar bedrijfsleiding. Soms heb je dan wel eens de drang om te kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties