Manchester City behoudt ook zonder Belgen perfect rapport tegen Bournemouth
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kompany ziet City vanop de bank winnen tegen Bournemouth

Manchester City behoudt ook zonder Belgen perfect rapport tegen Bournemouth
Foto: © photonews

Manchester City ontving deze namiddag Bournemouth. De thuissupporters waren al bij voorbaat klaar voor een feestje, want de vorige Premier League-duels tegen Bournemouth had City allemaal gewonnen. Ook deze keer slaagde de leider in Engeland in zijn opzet.

Geen Kevin De Bruyne uiteraard bij Manchester City wegens zijn blessures. Vincent Kompany bleef negentig minuten op de bank. Ook geen Agüero op het veld trouwens, maar ondanks deze afwezigen zat City al snel op het goede spoor. Een vlam van Bernardo Silva brak reeds vroeg de ban.

Nadien ging de thuisploeg op zijn lauweren rusten en daarvoor betaalde het ook een prijs. Wilson kopte een prima voorzet van Francis mooi in doel. Eens de 2-1 op het bord stond, leed het echter geen enkele twijfel meer dat de drie punten in Manchester zouden blijven.

Heerlijke 3-1

Sterling bereikte Danilo met een passje naar buiten. Begovic was nog wel paraat op diens schot, maar geen enkele van zijn verdedigers kon ontzetten. Sterling was er als de kippen bij om wel in doel te werken. In de slotfase werd de bezoekende defensie nog eens helemaal uit verband gespeeld door Sané en Silva. Gündogan maakte het af: 3-1.

Andere uitslagen:

Crystal Palace - Burnley 2-0
Huddersfield - Brighton 1-2
Leicester - Watford 2-0
Newcastle - West Ham 0-3

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties