Lommel heeft revanche beet: "Gelukkig hadden we weinig tijd om stil te staan bij dat verlies"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 4 reacties
Lommel heeft revanche beet: "Gelukkig hadden we weinig tijd om stil te staan bij dat verlies"
Foto: © photonews

Lommel was uit op revanche na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen OHL. Tegen datzelfde OHL gingen de Limburgers dinsdagavond wel met de 3 punten aan de haal. "Fijn als je 3 dagen later die nederlaag al kan rechtzetten", aldus Robin Henkens.

De Lommelse vreugde was groot na de driepunter op het veld van OHL. "Of dit een correcte uitslag was? Wij waren iets efficiënter", vertelde Henkens. "Het verschil met afgelopen weekend was dat we in de tweede helft ook op niveau waren. Dat resulteerde in een zege voor ons. Het is niet dat we verkeerd bezig waren, maar we mochten zeker niet hetzelfde als zaterdag gaan doen."

"Met Glenn (Neven, red.) hadden we nog de kans op de 3-1. Maar dan was het nog even pompen of verzuipen. Vandaag wilden we echt op de 0 spelen en dan pas voetballen."

Revanche

De revanche was dus een feit voor Lommel. "Fijn als je dat 3 dagen later al kan rechtzetten", doelt de middenvelder op de 3-1 nederlaag. "Zaterdag verloren we niet door de sterkte van Leuven, maar door een zwak Lommel en vermijdbare tegengoals. Er was gelukkig weinig tijd om stil te staan bij dat verlies. We moesten de knop snel omdraaien. Dat geeft toch aan dat het mentaal niet verkeerd zit bij ons."

Lommel springt dankzij de zege over Westerlo naar de 4e plek in de algemene ranking. "Ons doel blijft nog steeds om in 1B te blijven, dus deze zege is vooral een goede zaak omdat we Tubeke op 10 punten (en Roeselare op 11, red.) zetten. Hoe meer punten we nog pakken, hoe rustiger het seizoen wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties