Probleem Navas bijna definitief van de baan voor Courtois, nieuwe concurrent al op komst

Mathias Vranckx
| 0 reacties
Probleem Navas bijna definitief van de baan voor Courtois, nieuwe concurrent al op komst
Foto: © photonews

Op de foto zien we een ongelukkige Keylor Navas. Courtois heeft de Costa Ricaanse keeper uit de goal verdrongen bij Real Madrid. En u weet, in voetbal kan het snel gaan. Florentino Pérez wil Navas plots cito presto buiten en heeft al iemand anders in gedachten om de doelman te vervangen.

Andriy Lunin, een naam die bij hardcore Real Madrid-fans ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. De 19-jarige Oekraïner werd vorig jaar als groot talent binnengehaald in de Spaanse hoofdstad, maar werd onmiddellijk uitgeleend aan Leganés om daar te rijpen. Navas was toen nog incontournable in het Madrileense doel.

Arme Navas

Nu is dat helemaal veranderd. Een nieuwe trainer, een nieuwe keeper, maar dezelfde voorzitter. Alleen heeft die bijna elke dag een andere kijk op de zaken. De ene dag is Navas een lieveling, nu moet hij van de hand gedaan worden volgens Don Balon

Wat betreft Lunin, moet Courtois nog niet direct vrezen. De scouts van Real Madrid merkten Lunins goede bekerprestaties bij Leganés op en brachten Pérez hiervan op de hoogte. Impulsief als de man soms kan zijn, wil hij de tiener nu terughalen naar Santiago Bernabéu. Uitkijken of we hem in januari zien arriveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties