Thorup heeft goed nieuws over een paar spelers én zag beloften goed spelen: "Hebben nu iedereen nodig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Thorup heeft goed nieuws over een paar spelers én zag beloften goed spelen: "Hebben nu iedereen nodig"
Foto: © photonews

AA Gent neemt het zondag op tegen KAS Eupen in de Jupiler Pro League. Coach Thorup leeft ontspannen toe naar dat duel en heeft goed nieuws vanuit de ziekenboeg.

AA Gent ziet Igor Plastun terugkeren, terwijl mogelijk ook Nana Asare de selectie kan halen: "Igor is klaar om bij het team te zijn en ook Nana heeft vandaag (vrijdag) getraind met het team, dus ook hij zou zondag kunnen halen", aldus coach Thorup.

Ze tonen dat ze klaar zijn

Giorgi Kvilitaia zal nog niet in de selectie zitten voor het duel tegen de Oostkantonners: "Als je het hem vraagt is hij klaar, maar ik ben het er niet mee eens (lacht). Hij traint de pasvormen wel mee, maar moet nog wat werken aan zijn touch, de feeling. Jammer dat hij niet meer met de beloften kan spelen, maandag is het de laatste match al."

Eric Smith van zijn kant maakte dan weer een goede indruk op de coach tijdens zijn wedstrijd bij de beloften: "Die 6-1 was belangrijk. We zullen veel spelers moeten gebruiken en ze hebben me getoond dat ze klaar zijn. In deze drukke periode is dat belangrijk. Eric speelde 90 minuten heel goed tegen een sterk, maar heel jong team van Genk."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties