Celtic-speler moet even stoppen met voetballen naar aanleiding van verslaving!

Mathias Vranckx
| 8 reacties
Celtic-speler moet even stoppen met voetballen naar aanleiding van verslaving!
Foto: © photonews

Leigh Griffiths, niet onmiddellijk de meest bekende naam, maar als we zeggen dat hij vorig jaar in de Europa League nog tegen Anderlecht speelde, gaat er misschien wel een belletje rinkelen. Al gaat het tegenwoordig niet goed met Griffiths. Hij worstelt namelijk met een verslaving.

Meer bepaald een gokverslaving. Dat zeggen verschillende Engelse media-kanalen toch. Na heel wat blessurelast eerder dit seizoen is dit een tweede tegenslag voor de ploegmaat van Rode Duivel Dedryck Boyata. Celtic-coach Brendan Rodgers heeft beslist om Griffiths tijdelijk uit zijn selectie te weren omdat hij al een tijdje problemen heeft. "Het zijn geen fysieke problemen, het gaat om iets persoonlijks", bleef de Noord-Ier aanvankelijk op de vlakte.

Maar de Engelse pers kwam volgens Sporza al vlug achter de echte reden van het verdwijnen van Griffiths. De ex-Liverpoolcoach staat ondanks de precaire situatie volledig achter zijn 28-jarige aanvaller. "We moeten hem nu alle steun bieden die hij nodig heeft. Onze band is sterk, dus we komen hier als club allemaal samen uit", sluit Rodgers respectvol af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties