Brys geeft aan waar hij versterking wil bij STVV: "De ruggengraat van de ploeg is weg"
Redactie
| 1 reacties

Marc Brys wil er graag nog twee nieuwe jongens bij bij STVV

Brys geeft aan waar hij versterking wil bij STVV: "De ruggengraat van de ploeg is weg"
Foto: © photonews

STVV is nog steeds volop in de running voor een plaatsje in Play-Off 1. De Truienaars zagen wel met Casper De Norre (RC Genk) al een belangrijke schakel vertrekken en de linksachter is heus niet de enige die STVV-trainer Marc Brys moet missen.

Tomiyasu en Endo zijn momenteel actief op de Asia Cup. Jonathan Legear koos voor een Turks avontuur, Ceballos ligt in de lappenmand en er wordt aan alle kanten aan de mouw van Roman Bezus getrokken. Je zou voor minder als trainer aan de alarmbel trekken. 

Geen ruggengraat

Brys hoopt dan ook op een reactie van de Japanse eigenaars van STVV: "De ruggengraat van de ploeg is weg, dus we hebben zo snel mogelijk gerichte aankopen nodig", spuwt de Truiense oefenmeester zijn gal aan Sporza

"Er moeten minstens twee jongens bijkomen. Dat zal beslissen of we het halen of niet. Maar de Japanners weten waar de klepel hangt. Ik wil een degelijke vervanger voor De Norre en ik wil meer wisselmogelijkheden in de voorhoede. Als we de kern nu kunnen behouden, met twee extra spelers, dan zit het goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties