Union haalt jonkie binnen uit USA

Redactie
Union haalt jonkie binnen uit USA
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Carrasco - Mitrovic - Cyriac - Ramsey - Arnautovic - Willian - van de Beek

Union haalt jonkie binnen uit USA

Union heeft zich weten te versterken met de 18-jarige Amerikaan Chad Letts. Die tekende een contract tot 2020, met een optie op twee jaar extra.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01

Willian naar Barcelona en Malcom naar Chelsea?

Nooit opgeven is de boodschap. FC Barcelona blijft na meerdere mislukte pogingen toch proberen voor Willian en wil Chelsea deze keer overtuigen door Malcom als pasmunt te gebruiken. (Lees meer)


Michy Batshuayi staat in de belangstelling van Everton

De ene uitleenbeurt is de andere niet... Michy Batshuayi was een hit bij Dortmund, maar moet na een pover half seizoen alweer vertrekken bij Valencia. Ondertussen heeft ook Chelsea nog altijd geen plaats voor de Rode Duivel. En nu? (Lees meer)


West Ham weigert Chinees bod op Marko Arnautovic

Opvallend transfernieuws: West Ham heeft uit China een officieel bod van 39 miljoen euro binnengekregen voor aanvaller Marko Arnautovic én de speler wil daar zelf ook op ingaan. Toch komt er niets van in huis. (Lees meer)


OFFICIEEL: AS Monaco blijft versterkingen halen

Kort na Naldo en Vainqueur haalt Monaco nóg een nieuwe speler: Fodé Ballo-Touré. De Franse verdediger komt over van reeksgenoot Lille en tekende een contract tot 2023.


Arsenal voert de forcing voor Carrasco

Arsenal zou volgens The Sun onderhandelingen voeren met Dalian Yifang over Yannick Carrasco. De Rode Duivel zou zo'n 27,5 miljoen euro moeten kosten, maar Arsenal-coach Emerty geeft aan dat er weinig geld is voor transfers. 


Gouné Niangadou (Antwerp) test bij FC Zürich

Gouné Niangadou is een 21-jarige Malinees die vorig seizoen op de Bosuil neerstreek. De aanvaller kwam slechts één keer in actie voor stamnummer 1 en test nu bij het Zwitserse FC Zürich. 


Sevilla vindt akkoord met Ajax over Max Wöber

Sevilla zou volgens Voetbal International Max Wöber wegplukken uit Amsterdam. De Oostenrijkse international gaat een vierjarig contract ondertekenen bij de Spaanse topclub en zou de Ajacieden twaalf miljoen euro opbrengen. 


Groot Frans talent staat in de belangstelling van verschillende topclubs uit Jupiler Pro League

Sambou Sissoko (Frans international U19) in de belangstelling van topclubs uit Jupiler Pro League

Frankrijk werd wereldkampioen in Rusland met heel wat jonkies, maar er zit ook een heel nieuwe generatie aan te komen in Frankrijk. En daaruit mogen we wel nog wat verwachten, misschien zelfs in de Jupiler Pro League? (Lees meer)


'Chinese topclub heeft alternatief voor Wesley Moraes en doet bod van 55 miljoen euro op Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht)'

Naast Moussa Dembélé zijn er nog spelers die deze winter mogelijk naar China zullen verkassen. Er was al een bod van 25 miljoen euro op Wesley Moraes, maar het kan dus nog straffer. En dan wel voor een ex-speler van RSC Anderlecht. (Lees meer)


Gohi Bi Cyriac heeft nieuwe club te strikken

Kent u Gohi Bi Cyriac nog? De 28-jarige Ivoriaanse aanvaller heeft een verleden bij onder meer Anderlecht, Oostende en Standard, maar gaat nu aan de slag bij Giresunspor, een Turkse tweedeklasser. 


Zulte Waregem wil Antonio Milic huren van RSC Anderlecht, maar ...

De terugkeer van Kara Mbodj naar Sporting Anderlecht lijkt stilaan in kannen en kruiken te zijn. En dus bestaat de kans dat er ook aan uitgaande zijde wel eens iets kan gaan gebeuren bij paars-wit. Een man staat alvast dicht bij de uitgang. Hoewel? (Lees meer)


'PSG mikt op derde speler Ajax'

PSG liet al zijn interesse voor De Ligt en De Jong blijken, maar zou ook Donny Van de Beek willen gaan halen bij Ajax. Volgens L'Equipe zou twintig miljoen euro daarvoor moeten volstaan. 


United wil uithalen bij Roma

Manchester United staan volgens The Sun dicht bij de handtekening van Kostas Manolas van Roma. De verdediger zou om en bij de 35 miljoen euro moeten kosten. 


Espanyol en Getafe zijn geïnteresseerd in Uche Agbo (Standard)

Sinds de komst van Michel Preud'homme zat hij vaker op de bank dan vorig seizoen. Gaat hij vertrekken? Twee ploegen uit de Spaanse competitie tonen alvast interesse. (Lees meer)


Aaron Ramsey verlaat Arsenal komende zomer en wordt bij Juventus de op één na best betaalde speler

Arsenal ziet Aaron Ramsey deze zomer gratis vertrekken naar een absolute topper uit de Serie A. De middenvelder uit Wales was sinds 2008 in Noord-Londense loondienst. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties