Appiah (RSCA) over nieuwe kans onder Rutten of vertrek: "Mocht de coach niet op me rekenen, dan zal ik het wel horen"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Dennis Appiah over nieuwe kans onder Rutten of vertrek bij Anderlecht

Appiah (RSCA) over nieuwe kans onder Rutten of vertrek: "Mocht de coach niet op me rekenen, dan zal ik het wel horen"

Het kan snel gaan in voetbal... Dat cliché moet Dennis Appiah nu aan den lijve ondervinden. De verdediger kwam vorig seizoen nog 23 keer in actie en dit seizoen amper 4 keer. Maar zijn verhaal bij Anderlecht is nog niet afgelopen.

"Frustrerend, want ik wil spelen, zoals iedereen", begint Appiah aan Het Laatste Nieuws over zijn huidige toestand bij Anderlecht. Al is de komst van Fred Rutten ook voor hem een nieuwe kans. "Naar mijn gevoel heb ik onder de nieuwe coach iets meer perspectief om een plaats te veroveren."

"De defensie met vier ligt me beter dan de driemansverdediging. En mijn profiel is iets defensiever dan dat van mijn concurrenten (Saelemaekers en Najar, red.). Sommigen zullen zeggen dat dat een voordeel is. Afwachten wat meneer Rutten daarover denkt, maar mijn doel is om weer belangrijk te worden."

Stel dat het toch niet lukt, dan wordt een zomertransfer bijna de enige optie. Maar daar is Appiah voorlopig niet mee bezig. "Mocht de coach niet op me rekenen, dan zal ik het wel horen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties