Sanneh bijt van zich af na valse start: "Anderlecht heeft me niet zomaar gekocht, hé"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 8 reacties

Sanneh bijt van zich af na ondermaatste start bij Anderlecht

Sanneh bijt van zich af na valse start: "Anderlecht heeft me niet zomaar gekocht, hé"

Heeft Anderlecht de miskoop van het jaar begaan met Bubacarr Sanneh? De verdediger van acht miljoen euro was zelfs geen vaste basisspeler voor de winterstop, maar de nieuwe coach betekent ook een nieuwe kans. "Hopelijk loont het", zegt hij zelf over zijn harde werk op de winterstage.

Tot dusver heeft Sanneh vooral door zijn felle prijskaartje al veel meer kritiek dan lof gekregen. "Toch ben ik steeds in mezelf blijven geloven. Anderlecht heeft me niet zomaar gekocht, hé. De club ziet iéts in mij", verklaart de RSCA-verdediger aan Het Laatste Nieuws.

Snel vergeten

"Kritiek hoort erbij - zelfs de allerbeste voetballers worden af en toe geviseerd -, alleen vergeten mensen nogal snel dat de ploeg niet draaide en dat ik me moest aanpassen aan een nieuw land en een nieuwe competitie. Ook is het niveau veel hoger dan ik in FC Midtjylland gewoon was."

"Ach, ik wil nu een nieuwe start maken. Op training geef ik me voluit, ook in de oefenmatchen doe ik mijn best. Hopelijk loont dat", zegt hij. Zien we eindelijk de echte Sanneh in 2019?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties