Reactie Coaches na cupmatch met twee gezichten: "Uur dominantie" vs "Dat stemt me enorm positief"

Coaches na cupmatch met twee gezichten: "Uur dominantie" vs "Dat stemt me enorm positief"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen en Union maakten er een prangertje van Achter de Kazerne. Het eerste halfuur was duidelijk voor de bezoekers, daarna begon de match zachtjesaan te kantelen en na de pauze (en de rode kaart) was het al Mechelen wat de klok sloeg. Dat zagen ook de coaches.

"We spelen een magnifiek eerste halfuur", vond bezoekende coach Luka Elsner. "De rode kaart was het omslagpunt, daarna moesten we knokken om de nul te houden. Dat hebben we gedaan, dus volgende week beginnen we opnieuw van nul."

"Ik heb mijn ploeg voor elkaar zien werken, zien vechten als leeuwen. Dat stemt me enorm positief. Er zat veel druk op de ketel, ook met de supporters, en we hebben volgehouden door als een team te acteren en voor elkaar door het vuur te gaan."

Jammer dat het goaltje niet valt

Wouter Vrancken van KV Mechelen zag het omgekeerde: "Het eerste halfuur zaten er te veel slordigheden in bij ons in balbezit, waardoor we het onszelf moeilijk maakten. Ook voor de rode kaart kwamen we al beter in de match, we hebben een uur dominantie laten zien."

"Het enige minpuntje is dat we geen kans hebben kunnen afwerken. Toch ben ik tevreden van het laatste uur. Sowieso is de nul houden in een bekerwedstrijd altijd een goede zaak, we zullen het nu volgende week moeten proberen af te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties