Rodrigues, belangrijk als invaller: "Hij maakt het ook makkelijk voor mij, je kan hem niet missen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Ivo Rodrigues lovend over ploegmaat Mbokani

Rodrigues, belangrijk als invaller: "Hij maakt het ook makkelijk voor mij, je kan hem niet missen"
Foto: © photonews

Ivo Rodrigues heeft nog maar eens zijn belang bewezen bij Antwerp. De Portugees zorgde voor de perfecte assist op Dieumerci Mbokani. Toch zat hij weeral op de bank om te beginnen.

Of hij daar nog lang zal zitten na de domme actie van Lamkel Ze is een andere vraag. Al toonde hij zich wel de perfecte ploegspeler. "We kenden allemaal het belang van deze match. We vechten allebei voor een plaats in de top zes. Met een gelijkspel kunnen we - gezien het verloop van de match - tevreden zijn", vertelde hij gisteren.

Zijn pass was daarin heel belangrijk. "Ik zag Mbokani lopen en toen was het eigenlijk gemakkelijk. Dieu maakt het ook makkelijk hé. Hij laat zich zo goed zien, dat je hem eigenlijk niet kan missen. En 't is een doelpuntenmachine", lachte hij.

Met David Simao heeft hij er een ploegmaat bij die het hem naast het veld ook makkelijker maakt. "Eerst en vooral is het een geweldige speler en daarnaast is hij als een broer voor mij. Mijn sociale leven zal leuker worden nu hij er is. Als voetballer ken ik hem heel goed en hij heeft heel veel kwaliteiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties