Mechelen trainde niet op strafschoppen: "Wie nu de favoriet is? Kan me niet schelen"

Mechelen trainde niet op strafschoppen: "Wie nu de favoriet is? Kan me niet schelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union en KV Mechelen strijden dinsdagavond om een stekje in een voor beide ploegen historische bekerfinale. Maar wie is nu de favoriet voor dit duel? Of wil er wel iemand de favoriet zijn.

Na een 0-0 in de heenwedstrijd is het nog maar de vraag wie nu de beste uitgangspositie heeft weten te verwerven. De laatste keer dat het eens in een bekermatch  0-0 was na een heenwedstrijd was in KV Mechelen - Club Brugge.

Toen won blauw-zwart nipt op Jan Breydel met 3-2 en ging het door naar de halve finales (2014-2015). Of hoe een 0-0 in een thuismatch niet altijd een goed teken is richting de terugmatch.

Niet getraind op strafschoppen

"Wie nu favoriet is? Dat interesseert me zelfs niet. Wij hebben drie ploegen uit 1A geklopt, zij hebben Genk en Anderlecht geklopt. Toen waren we ook telkens geen favoriet", beseft Wouter Vrancken. En het moet gezegd: de 'road to the final' van beide ploegen is knap, al schakelde Union misschien de 'grootste' ploegen uit.

"De nul houden in een bekermatch is sowieso een goede zaak. Maar in Union plannen we te scoren. We hebben niet getraind op strafschoppen", wil Vrancken een nieuwe 0-0 zeker vermijden in het Dudenpark. 

Wie gaat naar de bekerfinale? Mechelen is licht favoriet. Via BETFIRST een gokje wagen en een gratis bonus scoren tot 200 euro om er 490 van te maken voor de Kakkers en zelfs 600 bij thuiswinst? Het KAN HIER! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties