43 seconden, zoveel scheelde het of Anderlecht had Bolasie niet gehad: "Romelu verplichtte me"

43 seconden, zoveel scheelde het of Anderlecht had Bolasie niet gehad: "Romelu verplichtte me"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht hing aan de rekker, zo net voor de deadline voor de transfers verstreek. In de burelen van Neerpede heerste hoogspanning, want de afhandeling van de transfer van Yannick Bolasie was secondenwerk.

De onderhandelingen waren rond en alle cijfertjes waren opgenomen in het contract. Maar toen moest de transfer nog door beide partijen bekrachtigd worden via het internationaal online transfersysteem. En bij Everton hadden ze een verkeerde ingave gedaan, waardoor de tijd wel heel krap werd.

Er bleven foutmeldingen komen en uiteindelijk kwam de verlossing op... 43 seconden voor de deadline verstreek. Een duidelijk opgeluchte Bolasie verscheen met Gunter Thiebaut, de manager die de transfer in België regelde, op de parking van het oefencomplex.

"Ja, 43 seconden... Het scheelde echt niks", kon hij er toen wel wat mee lachen. "Waarom Anderlecht? Romelu (Lukaku) verplichtte me bijna om naar hier te komen', lachte hij. "Nee, hij zei veel goeie dingen over de club. Of ik zondag al kan spelen. Ja, ik ben fit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties