Hairemans scoort na woelige transferweek voor Antwerp: "Ik ben blij dat ik hier nog ben, maar..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 66 reacties

Geoffry Hairemans hoopt na mislukte transfer weer belangrijk te worden bij Antwerp

Hairemans scoort na woelige transferweek voor Antwerp: "Ik ben blij dat ik hier nog ben, maar..."
Foto: © photonews

'Geofke Deurne Noord' heeft er een woelige week opzitten. Zijn transfer naar STVV was zo goed als afgerond, maar viel op het laatste moment toch nog in het water. Gelukkig kon hij de week toch nog positief afsluiten.

Hairemans mocht invallen en kon na een goeie infiltratie en perfecte pass van Refaelov Antwerp zegezeker maken. Maar hoe voelde hij zich nu nadat hij die transfer zag mislukken. "Ja, er waren concrete gesprekken, maar ik wist dat het moeilijk ging worden omdat er bij Antwerp geen inkomende transfers waren", knikte hij na de match. 

"Het gevoel nu? Het is een beetje dubbel hé. Ik ben blij dat ik nog steeds voor de club van mijn hart speel, maar aan de andere kant wil ik ook veel meer minuten maken. Maar ja, wat is de juiste keuze? Ik ga me nu focussen op Antwerp. Ik wou ook niet weg, maar ik wil wel belangrijk zijn voor een club."

Dat deed hij alvast tegen Oostende, want hij schonk hen zekerheid over de winst. "Er vloeide na die goal ook wat frustratie weg. Het was al lang geleden dat ik een veldgoal gemaakt had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties