Courtois moeide zich met transferperikelen Pozuelo: "Ik heb hem mijn gedacht gezegd"

Courtois moeide zich met transferperikelen Pozuelo: "Ik heb hem mijn gedacht gezegd"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois heeft nog steeds een hart voor Genk. Hij heeft er zelfs nog goeie vrienden rondlopen. Alejandro Pozuelo is er daar één van. En ook de doelman van Real Madrid moeide zich in die zijn transferperikelen.

Courtois houdt Genk nog steeds in het oog. "Pozo is een goeie vriend van mij. Ik heb vaak contact met hem. Ik weet dat ze onlangs nog van Moeskroen verloren hebben, maar ik hoop wel dat ze kampioen worden", vertelt hij in GvA.

Toen Pozuelo deze winter weg kon naar het Midden-Oosten sprak Courtois ook met de Spanjaard. "De inhoud is privé, maar ik heb gezegd dat hij zeker tot het einde van het seizoen moet blijven om te proberen kampioen te worden. Daarna is de keuze aan hem. Ik heb mijn gedacht gezegd. Hij is een goeie vriend en we praten vaak met elkaar."

Courtois ziet bij Genk ook enkele potentiële toppers rondlopen. "Sander Berge is een echte topper. Ik denk dat de rechtsback, Joakim Maehle, ook goed is. Nog niet top-top maar wel een goeie rechtsachter. Berge kan ver komen. Hij is een moderne middenvelder: sterk aan de bal en ook ­fysiek sterk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties