Matchwinnaar Cardona plant vlag in Jan Breydel, Club ziedend: "Ze deden het zelf ook en hadden al genoeg steken uitgedeeld"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 46 reacties

Irvin Cardona verklaart zijn actie die relletje ontketende in Brugse derby

Matchwinnaar Cardona plant vlag in Jan Breydel, Club ziedend: "Ze deden het zelf ook en hadden al genoeg steken uitgedeeld"

Jammerlijk slot van een leuke Brugse stadsderby: Irvin Cardona steekt een groen-zwarte vlag in de middenstip en ontketent zo een clash tussen de spelers en staf van beide ploegen. Achteraf legde hij zelf uit waarom hij zich niet kon inhouden.

"Het was nochtans niet bedoeld om te provoceren", verklaarde Cardona. "Club deed het vorige keer zelf ook in de heenmatch en ik wou simpelweg tonen dat wij vandaag de thuisploeg waren. In de media hadden ze tijdens de afgelopen week ook al genoeg steken uitgedeeld. Ik vond dat het wel moest kunnen."

Lees hier meer reacties over de bewuste fase

De matchwinnaar sprak natuurlijk ook nog over de 2-2. "Blij dat ik beslissend was en dat punt is volgens mij zeker niet onverdiend. We hebben er zelfs met tien tot het einde voor geknokt."

"Bovendien was dit heel belangrijk. We zagen Lokeren gisteren winnen en het is nog niet helemaal zeker,  maar voor ons zou dit wel eens het punt van het behoud kunnen zijn", aldus Irvin Cardona.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties