Interview Loris Brogno: "We waren teleurgesteld, maar Union schoot ons te hulp"
Sam Suttels
Sam Suttels
| 4 reacties

Loris Brogno komt terug op zijn comeback bij Beerschot en het weekend vol verrassingen in 1B

Loris Brogno: "We waren teleurgesteld, maar Union schoot ons te hulp"
Foto: © photonews

Brogno maakte dit weekend zijn rentree op de Belgische velden in het thuisduel tegen Roeselare (1-1). Het was zijn eerste wedstrijd sinds 6 oktober na een operatie aan de adductoren.

De aanvaller van De Ratten was tevreden om het gras opnieuw te kunnen voelen. "Het gaf mij voldoening om weer te kunnen spelen en beloond te worden voor mijn inspanningen. Het was mentaal en fysiek een moeilijke beproeving om te overwinnen."

De Antwerpse club telt een punt voorsprong op Mechelen in de tweede periode op een speeldag van het einde. Als Beerschot die voorsprong weet vast te houden, bekampen ze Mechelen in een finaal tweeluik om uit te maken wie naar 1A mag.

"Na de puntendeling tegen Roeselare waren we teleurgesteld en zochten we met de kopjes omlaag de kleedkamer op. Uiteindelijk bewees Union ons een grote dienst door met 0-5 te winnen op Mechelen. We gaan aan de leiding en ons doel ligt binnen handbereik."

Cruciale match op OHL

De Ratten maken volgend weekend de verplaatsing naar Leuven, terwijl Mechelen naar Lommel trekt. "De laatste match tegen OHL is van cruciaal belang, we moeten winnen. Het zal niet makkelijk worden, maar we hebben geen keus. De finale tegen Mechelen staat op het spel."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties