Malinwa schept duidelijkheid: "KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 37 reacties
Malinwa schept duidelijkheid: "KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen"

De geruchten gingen dat KV Mechelen niet met zijn sterkste elf zou aantreden tegen Lommel in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de Proximus League. Gokkantoren haalden de dubieuze partij uit hun aanbod, maar door een statement van KV werd die beslissing omgedraaid.

KV Mechelen heeft nu ook zelf gereageerd op het gerucht dat de ploeg, die nog steeds kans maakt op de tweede periodetitel, met een B-ploeg zou aantreden tegen Lommel op de slotspeeldag van de competitie.

"Die geruchten - 'Spelen met de B-ploeg' en 'de club heeft een bericht gekregen dat ze niet mag promoveren' -  kloppen niet", communiceerde de winnaar van de eerste periodetitel in een statement op de clubwebsite.

Wat dat eerste gerucht betreft, sprak Malinwa klare taal. "Nee, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen. Zondag zal er sportief gestreden worden om de tweede periodetitel. Met ons sterkste elftal."

Ook over dat tweede gerucht laat de club geen twijfel bestaan. "KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren", luidt het.

Zondag valt het doek over de tweede periode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties