Wedergeboorte van Lukaku oogst nu ook lof bij absoluut icoon van Man United: "Met zijn kwaliteiten zou hij onbespeelbaar moeten zijn"

Clint Vens
| 2 reacties
Wedergeboorte van Lukaku oogst nu ook lof bij absoluut icoon van Man United: "Met zijn kwaliteiten zou hij onbespeelbaar moeten zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku heeft de afgelopen maanden enorm veel kritiek moeten slikken, maar heeft na zijn dubbele opeenvolgende tweeklapper alle criticasters lik op stuk gegeven. Rio Ferdinand, één van de clubmomenten van Manchester United, spaart de lof niet voor onze landgenoot.

Volgens Rio Ferdinand heeft Lukaku een enorme evolutie meegemaakt bij 'The Red Devils': "Hij was zeer eenzijdig sinds zijn aankomst op Old Trafford, en dat is een profiel van aanvaller dat doorgaan niet slaagt bij Manchester."

"Maar men moet toegeven dat hij enorme progressie heeft geboekt de laatste weken. Ik heb zijn wedstrijd tegen Arsenal gezien en hij was uitstekend, hij heeft zijn rol met verve uitgevoerd. Met zijn kwaliteiten zou hij in principe onbespeelbaar moeten zijn. Hij is krachtig, snel en moet enkel nog wat agressiever zijn."

"Hij is zeker en vast de beste afwerker van de club. Maar Manchester eist meer dan dat van zijn spitsen. Het is uiteindelijk aan de coach om te beslissen: apprecieert hij de speler? Is hij bereid om de nodige inspanningen te leveren om een clublegende te worden?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties