Reactie En nu Anderlecht? "Ik heb me laten wijsmaken dat in play-off 1 alles mogelijk is!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 24 reacties
En nu Anderlecht? "Ik heb me laten wijsmaken dat in play-off 1 alles mogelijk is!"
Foto: © photonews

Er klonken nog net geen 'hallelujah-gezangen' door de boxen in het Constant Vanden Stock-stadion. Wel werd er voor het eerst sinds lang met overtuiging 'We are Anderlecht' geroepen. Het behalen van play-off 1 was een serieuze boost voor het vertrouwen. Ook bij Fred Rutten.

Rome is niet op één dag gebouwd. Het is het motto waarmee Fred Rutten de taak in Anderlecht ter handen heeft genomen. "Onze eerste helft was niet slecht, onze intenties waren in ieder geval goed. Het is alleen jammer dat we dat geen hele wedstrijd kunnen volhouden. Dus helemaal tevreden ben ik niet."

Ik vind wel dat de lat nu hoger mag

Maar je kijkt een gegeven paard nu eenmaal niet in de muil. "In andere wedstrijden kregen we het deksel op de neus. Dus daar hebben we al stappen in gezet en dat moet vertrouwen geven. Er is zekerheid over play-off 1, dat is goed. Maar is dat niet normaal hier?"

Rutten zit wel met voorzichtige ambitie. "Ik vind wel dat de lat nu hoger mag. Ze hebben mij aangepraat dat in POI alles mogelijk is. We zijn tot iets in staat in POI."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties