Reactie Kapitein Vormer kent zijn prioriteiten: "Opnieuw vader worden is leuk, maar die 0-4 doet nu echt wel deugd"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Eupen
| 15 reacties
Kapitein Vormer kent zijn prioriteiten: "Opnieuw vader worden is leuk, maar die 0-4 doet nu echt wel deugd"
Foto: © photonews

De Gouden Schoenen waren zondag weer op hun best. Oké, Hans Vanaken was de Man van de Match, maar Ruud Vormer moest er echt niet veel voor onderdoen. Met een assist en een schitterende vrije trap hielp hij Club Brugge aan 0-4 in Eupen.

Van een topweek gesproken: Ruud en Roos kwamen met het heuglijke nieuws dat ze hun derde kindje verwachten en vervolgens was hij weer zo belangrijk voor Club. "Wat ik het leukst vind? (stilletjes) Dit hé. Die kleine ook natuurlijk, maar nu doet die 0-4 echt wel deugd", begon Vormer al lachend.

Ik voelde direct dat die vrije trap zou binnengaan

Vormer

Zijn héérlijke vrije trap - de 0-3 - kwam natuurlijk ook ter sprake. "Het is lang geleden, ja. Maar ik krijg ze ook nooit. Onze spitsen moeten maar wat vaker vallen", lachte hij. "Of ik voelde dat hij zou binnengaan? Ja, direct. Die Select-ballen zijn ook echt lekker. Op Charleroi en Standard hebben we daar ook mee gespeeld. Lekkere balletjes!"

Lekkere balletjes dus, maar ook gewoon een lekker Club Brugge. Duidelijk klaar voor de play-offs. "Je ziet ons toch wel in stijgende lijn gaan", aldus Vormer. "Genk heeft 1-0 gewonnen, zag ik? Maar goed, dat is weer een verhaal apart. Mentaal voordeel of niet... Dat maken de journalisten ervan, wij als spelers niet. Wij moeten gewoon ons eigen ding blijven doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties