Centrale verdediger van Manchester United doet een wel heel verrassende uitspraak: "Ik weet een zwak punt van Messi dat niemand anders weet"

Centrale verdediger van Manchester United doet een wel heel verrassende uitspraak: "Ik weet een zwak punt van Messi dat niemand anders weet"
Foto: © Photonews

Manchester United zorgde in de vorige ronde van de Champions League voor een stunt door de Franse landskampioen PSG uit te schakelen. In de volgende ronde wacht een nog zwaardere tegenstander: FC Barcelona.

Dat betekent dus dat de centrale verdedigers van United zich mogen opmaken voor een duel met de Argentijn Lionel Messi. Geen makkelijke opdracht zou u denken, maar Chris Smalling kent naar eigen zeggen het zwakke punt van Messi.

"Messi heeft een zwak punt dat alleen ik ken", legt de centrale verdediger uit. "Ik denk niet dat de wereld weet welk zwak punt dat is, dus ik kan er nu nog niet over praten." 

Deze uitspraak ging snel viraal en Smalling ontkende op Twitter dat hij dit heeft gezegd. Toch had hij enkele minuten nadat hij de tweet verstuurde, deze al terug verwijderd. Enkele fans denken dat deze quote gebaseerd is op een uitspraak van Ryan Babel. Hij zei namelijk vorig weekend dat hij een zwak punt kende van Virgil van Dijk.

Vaste waarde

De kans dat Smalling en Messi elkaar gaan tegenkomen is groot. De verdediger is terug een vaste waarde in het team van Manchester United. Smalling is lang uitgeweest met een voetblessure, maar sinds begin februari zit hij terug in de selectie. Sindsdien heeft hij geen minuut meer gemist in de Premier League

UPDATE: Het zou wel degelijk gaan over Ryan Babel. Dat kunnen we toch afleiden uit de de tweet die Chris Smalling net verstuurd heeft:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties