Coach gehavend OHL ziet één groot gevaar bij Lommel voor aanvang play-off III

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Coach gehavend OHL ziet één groot gevaar bij Lommel voor aanvang play-off III
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel en OHL trappen vrijdagavond de zogenaamde play-downs af. Vincent Euvrard gelooft dat 'zijn' OHL elke tegenstander zowel thuis als op verplaatsing kan kloppen.

Euvrard keert met plezier terug naar Lommel, waar hij meer dan honderd wedstrijden speelde. Hij ziet het ook niet echt als een nadeel om op verplaatsing te beginnen: “Elk team moet toch drie keer uit en thuis spelen.”

OHL mist een aantal spelers op het veld van Lommel. Tshimanga moet geschorst toekijken vanuit de tribune. Kapustka, Hirst en Aguemon hebben interlandverplichtingen. Dequevy en Myny zijn dan weer onzeker voor de clash op Lommel. “Het is uiteraard altijd jammer om die jongens te moeten missen. Maar ik praat niet graag over spelers die er niet bij zijn.”

Euvrard ziet één groot gevaar bij de thuisploeg. “Het is duidelijk dat Lommel met Rocha een erg sterke spits heeft lopen. Hij is ontzettend belangrijk voor hen. Het wordt erg belangrijk om hem vrijdag uit de wedstrijd te houden”, besluit de coach op de website van OHL.

De Leuvenaars staan na halvering van de punten derde op vier. Ze tellen één punt minder dan Lommel en twee eenheden achterstand op Roeselare. De voorsprong op Tubeke bedraagt drie punten. Enkel de laatste zakt uit 1B.

                                                          

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties