Reactie "Ik kreeg de bal zo hard in de kl*ten dat ik zelfs niet voelde dat hij m'n arm raakte"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Genk
| 32 reacties
"Ik kreeg de bal zo hard in de kl*ten dat ik zelfs niet voelde dat hij m'n arm raakte"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dylan Bronn was zonder twijfel de grootste pechvogel op het veld in de clash tussen Genk en Gent. Visser legde de bal op de stip na handspel van de verdediger én het tweede doelpunt van Malinovskyi week af op de Tunesiër.

"We zijn niet alleen teleurgesteld, we zijn gedegouteerd", opende Bronn achteraf. "Net als tegen Standard waren we de betere ploeg, maar we verloren op heel discutabele, domme fases." Hét gespreksonderwerp waren de verschillende strafschopfases. Toen de bal tegen de arm van Bronn ging, wees Visser na consultatie bij de VAR naar de stip.

"Ik kreeg de bal vol in mijn kl*ten, op een andere manier kan ik het niet verwoorden. Blijkbaar ging de bal daarna nog tegen mijn arm, zag ik op de beelden. Op het moment zelf had ik dat zelfs niet gevoeld, zóveel pijn deed het. Toen de ref terugkeerde van de VAR, was ik nog steeds aan het kermen van de pijn. Ik was echt aan het afzien."

Lucumi komt weg

Hij reageerde dan ook vol ongeloof en woede. "Ik ben tevreden dat ik me in de tweede helft nog wat kunnen kalmeren heb. Ik was écht geënerveerd, maar mijn ploegmaats hebben me erdoor gesleurd. Ik blijf erbij, als het strafschop was toen ik de bal raakte, was het ook penalty in die fase met Lucumi."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties