Doelman zorgde voor assist in slotminuut: "En toch ging het licht even helemaal uit"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Doelman Louis Bostyn zorgde voor assist Zulte Waregem in slotminuut tegen Moeskroen: "En toch ging het licht even helemaal uit"

Doelman zorgde voor assist in slotminuut: "En toch ging het licht even helemaal uit"
Foto: © photonews

Louis Bostyn stond in doel voor het duel tussen Zulte Waregem en Moeskroen en pakte eerst uit met een aantal goede reddingen, om vervolgens in het slot van de wedstrijd ook nog een assist af te leveren.

"Een assist? Blijkbaar wel, al weet ik het zelf niet meer. Ik zag de bal hoog komen en ik wilde hem doorkoppen, maar daarna werd het even allemaal zwart voor mijn ogen tot Davy op mijn schouder kwam tikken. Het was even echt een waas", aldus de goalie na de wedstrijd over de fase - al raakte ook Walsh de bal nog aan. "Ik weet mijn naam nog en de uitslag, dus het zal wel meevallen zeker?"

Niets te verliezen

"Ik had niet meteen verwacht ooit nog een assist te geven in mijn leven, maar als je meegaat naar voren dan kan zoiets al eens iets uit de bus vallen. Ik had al een paar keer gekeken naar de bank en toen gaf Francky zijn fiat. We hebben toch niets te verliezen in dit soort situaties."

3 op 12 in play-off 2, daar hadden ze zich bij Essevee vermoedelijk wel meer van voorgesteld: "Het was geen makkelijke wedstrijd en ik heb wel wat werk gehad. Moeskroen heeft wat stevige en grote mensen, ze wisten ook goed druk te zetten, dus daar hadden we het wel even moeilijk mee. 2-2 was misschien wel een correcte uitslag."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties