Standard-speler behoort volgens Perisic tot de 1 of 2% van spelers wereldwijd die een wedstrijd kunnen beslissen
Bart Somers
Bart Somers
| 4 reacties

Standard-speler Halilovic behoort volgens Perisic tot de 1 of 2% van spelers wereldwijd die een wedstrijd kunnen beslissen

Standard-speler behoort volgens Perisic tot de 1 of 2% van spelers wereldwijd die een wedstrijd kunnen beslissen
Foto: © photonews

Ivan Perisic is momenteel aan de slag bij Inter Milaan. Toch is hij België niet vergeten.

Hij keerde terug naar het oude nest om de aftrap te geven van de wedstrijd tussen zijn voormalige team Club Brugge en Standard Luik. De Kroaat nam ook de tijd om met lof te zwaaien naar een jonge landgenoot van hem die sinds de winter in ons land speelt.

Alen Halilovic "heeft iets in zich dat misschien 1 of 2% van de spelers in de wereld heeft. Hij is het soort voetballer dat, met zijn talent en capaciteiten, een wedstrijd kan beslissen. Met de bal aan de voet is hij bij de besten van de wereld", zo verklaarde Ivan Perisic aan La Dernière Heure / Les Sports.

De voormalige pion van Roeselare en Club Brugge gelooft zelfs dat Halilovic de toekomst van de Kroatische nationale ploeg vertegenwoordigt: "In Kroatië hebben we niet veel spelers met deze stijl en zulke offensieve kwaliteiten.

Om het zo ver te schoppen, zal de Standard-man moeten werken. Volgens zijn ervaren landgnoot moet het raspaardje nog veel leren in België voordat hij hoger kan mikken.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties