De Smet telt af naar de finale: "Derby tegen Nikola Storm"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties

De Smet droomt van de Beker

De Smet telt af naar de finale: "Derby tegen Nikola Storm"
Foto: © photonews

Thibault De Smet kwam zaterdag nog eens aan speelminuten in het eerste van AA Gent. Na de blessure van Nana Asare mocht hij zelfs even dromen van speelminuten in de Bekerfinale van woensdag. De bankzitter kijkt reikhalzend uit naar die trip naar de Heizel.

"Het begint de kriebelen, die finale komt echt dichterbij", aldus De Smet na de thuiswedstrijd tegen KRC Genk. "Er hangt echt positieve stress. Ik ben er klaar voor, of Nana nu fit geraakt nof niet, men weet dat er op mij gerekend kan worden." Tegen de Limburgers zat de Bekerfinale al stevig in de kopjes bij de Gentenaars.

"Uiteraard denk je daaraan, ook al heeft de coach gehamerd op deze competitiewedstrijd. Een zege zou de perfecte voorbereiding geweest zijn, maar dat zat er uiteindelijk niet in."  De jonge verdediger neemt alvast een pak familie mee naar Brussel. "Ik kreeg 22 kaarten, mijn ouders zeiden dat we gerust dertig of veertig plaatsen zouden kunnen vullen."

Maldegemse derby

Bovendien hangt er wat couleur locale aan vast voor De Smet. "Ik zal tegen Nikola Storm spelen, nog een jongen van Maldegem, we hebben elkaar vrijdag nog gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties