Eden Hazard evenaart drie legendes in de Premier League

Simon Wauters
Simon Wauters
| 3 reacties
Eden Hazard evenaart drie legendes in de Premier League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heeft Eden Hazard zijn laatste wedstrijd op Stamford Bridge gespeeld? Het zou best kunnen. Maar als de Rode Duivel vertrekt, zal hij dat alleszins door de grote poort doen.  

Chelsea beleeft een lastig seizoen, maar pakte toch een ticket voor de Champions League. Het kan ook de Europa League nog winnen.

In een eventuele EL-finale verwachten we Hazard wél in de basis. In tegenstelling tot de rest van het toernooi. Hazard is namelijk opnieuw ‘on fire’ dit seizoen. Tegen Watford leverde hij zijn vijftiende assist van het seizoen af. Hij is daarmee assistenkoning van de Premier League.

Bovendien schrijft hij op die manier nogmaals zijn naam in de Engelse geschiedenisboeken. Squawka wist te vertellen dat Hazard nog maar de vierde speler is die er in slaagt om zowel vijftien doelpunten te maken en  vijftien assists uit te delen in de Premier League. Hazard scoorde trouwens zelfs al zestien keer.

De drie die hem voorgingen waren Eric Cantona (in het seizoen ‘92-‘93), Matt Le Tissier (’94-’95) en Thierry Henry. (’02-’03). 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties