Ook voor Leko was het bibberen: "Dennis stond te slapen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 2 reacties

Ivan Leko na de 3-2 zege tegen KRC Genk

Ook voor Leko was het bibberen: "Dennis stond te slapen"
Foto: © photonews

Club Brugge won zondag met het kleinste verschil van KRC Genk en heeft zo nog een kans op de titel. Toch had het een paar keer mis kunnen lopen tegen de Limburgers.

Club Brugge was sterker, maar maakte fouten achterin én morste met de kansen voorin. "Dennis was aan het slapen in de tweede zone en dat was jammer", aldus Leko over de snelle openingsgoal van Genk. "Die tegengoal zorgde ervoor dat we met een slecht gevoel in de rust gingen. We dachten al aan die champagne en een team dat op jouw veld de titel zou kunnen vieren."

Na de koffie ging het beter. "we hebben toch een reactie kunnen geven en hadden de finesse om drie goals te scoren. Sleutelmoment was de penalty van Hans. Als die binnen ging, was het 4-1 en match gespeeld. Nu hadden we geluk dat we de 3-3 niet meer slikten."

Als je Genk tijd en ruimte geeft, ben je dood, maar dat geldt bij ons ook

Club speelde, net als Genk, behoudend. "Uiteraard willen we mooi voetbal zien, maar als je Genk tijd en ruimte geeft ben je dood en dat geldt voor Club Brugge ook. Ik vond dat we deze match verdiend wonnen. We kwamen iets makkelijker in de zone van de waarheid, maar daar liep het in de eerste helft fout."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties